B.A. Geurts-Janssen BV º Staalfederatie

033
Bedrijfsgegevens

B.A. Geurts-Janssen BV

Tjalkkade 9

5928 PZ Venlo

Postbus 3039

5902 RA VENLO

T. 077-3237272

I. www.geurts-janssen.nl

E. info@geurts-janssen...


B.A. Geurts-Janssen BV

Wie zijn wij?

B.A. Geurts-Janssen B.V. is een sinds 1867 bestaande onafhankelijke regionale groothandel in staal en technische producten. Dankzij de ligging aan een eigen haven en dankzij 5 hallen met een vrije overspanning tot 33 meter is Geurts-Janssen een van de weinige staalhandelaren in Nederland die balkstaal met een lengte tot 30 meter op voorraad houdt. Met 9 productgroepen in haar assortiment is Geurts-Janssen een totaalleverancier voor de bouw in haar levergebied.

In welke vakgebieden is Geurts-Janssen actief?

Geurts-Janssen heeft een uitgebreid programma aan walserij- en technische producten. Voor de staalbouwsector voert Geurts-Janssen een compleet assortiment balkstaal, stafstaal en zowel ronde als profielbuizen. Geurts-Janssen voert op deze materialen bewerkingen uit op een professionele wijze, zoals conserveren, zagen, stralen etc. Tevens is Geurts-Janssen voorraadhouder van strippen en plaatstaal, alsmede koudgewalste profielen en blank stafstaal.

Naast bovengenoemde producten voert Geurts-Janssen een aansprekend programma in ijzerwaren, speciaal staal, rvs, bevestigingsmaterialen, draad, draadproducten, non ferro en bouwstaal.

Waarom Geurts-Janssen?

Door een goede persoonlijke relatie van ons deskundig team buitendienstmedewerkers met onze afnemers kunnen wensen uit de markt snel onderkend worden en kan men de service op die wensen afstemmen. Bovendien hechten wij grote waarde aan een goede en langdurige samenwerking. Daarom besteden wij aan elke order, groot of klein, maximale aandacht. Zodoende krijgen de producten de méérwaarde mee van gedegen zorg en goede service. Bij Geurts-Janssen geldt als stelregel dat er snel en stipt op de afgesproken tijd wordt afgeleverd.

Voor meer informatie:

Neem contact op met Drs. O.B.C.J. Geurts of Ir. A.W.J.M. van de Haterd, directeuren
Telefoonnummer: 077-3237272
Faxnummer: 077-3827361

Website: www.geurts-janssen.nl
E-mail: info@geurts-janssen.nl