Brexit-event º Staalfederatie

Brexit-event
Vrijdag, 26 januari 2018

‘Hope for the best, prepare for the worst’, is daarbij ons motto. Maar dat ondernemers zich moeten gaan voorbereiden op de gevolgen van Brexit is klip en klaar. Daarom nodigen wij u graag uit voor het Brexit-bedrijfsleven seminar van VNO-NCW, MKB-Nederland, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat op vrijdagmiddag 26 januari 2018.

Reserveer de datum alvast in uw agenda.

Achtergronden
Nu de EU en het VK voldoende voortgang hebben bereikt in de eerste fase van afspraken omtrent het uittreden van het VK, starten begin 2018 de onderhandelingen over de tweede fase: de overgangsperiode en de kaders van de toekomstige handelsrelatie. Voor ons hét moment om u te informeren over de laatste ontwikkelingen en de Nederlandse inzet. Daarnaast horen we graag van u waar uw zorgen zitten en helpen we u een beter beeld te krijgen van mogelijke gevolgen en de wijze waarop u zich als ondernemer of branchevereniging kunt voorbereiden.

Sprekers
- Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken & Klimaat
- Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW
- Simon Smits, ambassadeur van Nederland in het VK

Daarnaast zal een aantal experts u praktische handvatten geven voor de voorbereiding op Brexit.

U kunt zich nu al voorlopig aanmelden via deze link.

Brexit nieuwsbrief
VNO-NCW en MKB-Nederland lanceerden deze week met de overheid ook de speciale Brexit nieuwsbrief om ondernemers en geïnteresseerden te informeren over de voortgang in de onderhandelingen tussen de EU en het VK en te helpen bij vragen over hoe u zich als ondernemer kan voorbereiden. U kunt zich aanmelden via deze link.

Datum
vrijdag 26-01-2018
van 13:30 tot 15:30 uur (onder voorbehoud)

Locatie
De 'Malietoren'
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag

Let op:
Maximaal ca. 200 plaatsen! Dus wees er snel bij.

Meer informatie
Linda van Beek
070 349 03 43
beek@vnoncw-mkb.nl