Circulair ondernemen levert geld op º Staalfederatie

Circulair ondernemen levert geld op
Dinsdag, 30 januari 2018

Uitnodiging voor de bijeenkomst “Circulair ondernemen levert geld op!"

Het zal niet bij het containerbegrip alleen blijven. Wat kunt u ermee? Is het een must? Vragen waarop u een antwoord krijgt.

Datum: dinsdag 30 Januari 2018
Inloop vanaf 14.30 uur. Start programma 15.00 uur.
Afsluiting rond 17.30 uur met een netwerkborrel.

Programma:

Koninklijke Metaalunie, de heer Fried Kaanen – voorzitter Voorzitter Fried Kaanen verzorgt de inleiding en licht toe waarom Circulair ondernemen zo belangrijk is, ook voor het MKB en dat we ons niet meer kunnen verschuilen door te denken dat het ver van ons bed is. Het circulair ondernemen ligt in het verlengde van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het blijft niet langer een vrijwilligheid.

ING Bank, de heer Gerald Naber; Vice President Sustainable Finance Vicepresident van de ING Bank, de heer Gerald Naber presenteert waarom het voor topbanken noodzakelijk is om aandacht te besteden aan het circulaire gedachtegoed. Er zal antwoord gegeven worden waar de bank en het MKB elkaar kunnen vinden.

Interface, de heer Marnix van de Veen - Manager Internal Communications Dan uit de praktijk, de heer Marnix van de Veen van Interface Scherpenzeel presenteert dat Circulair ondernemen tot een nieuw businessmodel heeft geleid en dat daarmee ook werkelijk winst mee gegenereerd wordt. “circulair ondernemen levert geld op!, ”geen loze kreet maar realiteit.

CIRCO, de heer Jeroen Hinfelaar; projectmanager En dan naar U! Wat kan het voor u en uw bedrijf betekenen? Jeroen Hinfelaar van Circo presenteert hoe uw bedrijf getoetst kan worden aan circulair ondernemen. Met aantoonbare voorbeelden kan ook uw bedrijf deelnemen aan de diverse Circo tracks waarmee u uw bedrijfsproces tegen het circulaire denken kan aanhouden.

Een afwisselend programma waarmee u iets kunt! Niet langer een containerbegrip, niet van: ”dat is alleen voor de grote bedrijven”, niet van: ”daar moeten we het maar eens over hebben”, niet van: ”dat geldt niet voor mij”.
Een praktische middag voor de toekomst van morgen.

Aanmelden: info@aluminiumcentrum.nl
Meer informatie: graaf@aluminiumcentrum.nl

28-11 AC ALV circulair ondernemen definitieve agenda 30 jan 2018  28-11 AC ALV circulair ondernemen definitieve agenda 30 jan 2018 (279.26 KB)