Cursus POEDER COATEN (van constructiestaal) º Staalfederatie

Cursus POEDER COATEN (van constructiestaal)
Woensdag, 04 oktober 2017

CURSUS: INLEIDING TOT HET CONSERVEREN VAN CONSTRUCTIESTAAL BLOK 3: POEDERCOATEN

In navolging op blok 1 Stralen en Conserveren en blok 2 Verzinken, staat ook blok 3 Poedercoaten op de cursuskalender 2017.

WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

• Keuze van het juiste poedercoatsysteem
  • Applicatie van poedercoatings
  • De verschillende soorten poedercoatings en hun eigenschappen
  • Kwaliteitskeurmerken voor poedercoatings
  • Poedercoating in de supply chain
  • Kostprijsberekening

Dit blok gaat in op de diverse op de markt zijnde poedercoatsystemen, de manier waarop deze worden aangebracht op verschillende ondergronden en het op een goede manier uitbesteden van poedercoatwerk. Naast de theorie maakt mogelijk een rondleiding bij een poedercoatfabriek deel uit van de cursus.

DE TOTALE CURSUS BESLAAT DE VOLGENDE BLOKKEN

Blok 3: Poeder coaten = woensdag 04 oktober 2017
Blok 1: Stralen en conserveren = dinsdag 02 mei 2017
Blok 2: Verzinken = dinsdag 30 mei 2017

De blokkenzijn separaat te volgen. Geadviseerd wordt deel te nemen aan alles blokken, zodat een totaalbegrip ontstaat van het conserveren van constructiestaal.

De cursus vindt doorgang bij een minimum aantal van 10 cursisten per middag. De maximale groepsgrootte bedraagt 16 cursisten. Staalfederatie Nederland behoudt zich het recht voor de cursus te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen. De inschrijving staat open voor zowel Staalfederatie leden als niet-leden. Voor de laatste categorie geldt dan een ander tarief.

INVESTERING

De kosten voor het volgen van één blok bedragen voor Staalfederatie leden € 315,00 per deelnemer, exclusief btw.
Niet-Staalfederatie leden betalen per module € 440,00 per deelnemer, exclusief btw.
Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, naslagwerk, catering en rondleiding(en).

Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij de Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus. OOM, afdeling vergoedingen | telefoonnummer 0172-521555 | info@oom.nl.

INFORMATIE

Zie voor meer gegevens bijgesloten brochure. Het inschrijfformulier kunt u toezenden per mail. Voor vragen verwijzen wij u naar het secretariaat, telefoonnummer 030 - 750 98 03.

Brochure Conserveren 2017 blok 3  Brochure Conserveren 2017 blok 3 (1.93 MB)
Inschrijfformulier Conserveren 2017 blok 3  Inschrijfformulier Conserveren 2017 blok 3 (998.04 KB)