Cursus STRALEN EN CONSERVEREN (van constructiestaal) º Staalfederatie

Cursus STRALEN EN CONSERVEREN (van constructiestaal)
Dinsdag, 07 mei 2019

Wegens te weinig aanmeldingen heeft de Staalfederatie moeten besluiten de cursus niet door te laten gaan. 

Hebt u interesse, laat dan een bericht achter zodat we in overleg met u de cursus later dit jaar kunnen plannen. 

CURSUS: INLEIDING TOT HET CONSERVEREN VAN CONSTRUCTIESTAAL BLOK 1: STRALEN EN CONSERVEREN

In één middag leert de cursist het belang van conserveren en de wijze waarop dit gebeurt. De behandelmethodes, de technische en de esthetische eisen aan het staal, de risico's en de eventuele gevolgen worden inzichtelijk gemaakt. De brochure en het inschrijfformulier kunt u downloaden onder aan deze pagina.

In nauwe samenwerking met Staalstraal Brabant - onderdeel van de Brabant Groep - is het cursusmateriaal samengesteld. De cursus wordt op locatie gegeven waardoor het mogelijk is het theoretische gedeelte af te sluiten met een rondleiding door het bedrijf. Een unieke gelegenheid om een straalbedrijf te bezoeken.

WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

* Substraateigenschappen
* Eigenschappen aan het oppervlak
* Oppervlaktebehandelingen constructiestaal
* Normering
* Primers
* Kwaliteitscontrole

CURSUSDATA 2019 (de blokken zijn separaat te volgen)

Blok 1: Stralen en conserveren = 07 mei
Blok 2: Verzinken  = 14 mei
Blok 3: Poeder coaten = 21 mei

De  blokken zijn separaat te volgen. Wel wordt geadviseerd deel te nemen aan alle blokken, zodat een totaalbegrip ontstaat van het conserveren van constructiestaal.

De cursus vindt doorgang bij een minimum aantal van 10 cursisten per avond. De maximale groepsgrootte bedraagt 16 cursisten. Staalfederatie Nederland behoudt zich het recht voor de cursus te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen. De inschrijving staat open voor zowel Staalfederatie leden als niet-leden. Voor de laatste categorie geldt dan een ander tarief.

INVESTERING

De kosten voor het volgen van één blok bedragen voor Staalfederatie leden € 325,00 per deelnemer, exclusief btw. Niet-Staalfederatie leden betalen € 450,00 per deelnemer, exclusief btw. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, naslagwerk, catering en rondleidingen.

Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij de Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus. OOM, afdeling vergoedingen | telefoonnummer 0172-521555 | info@oom.nl.

INFORMATIE

Zie voor meer gegevens bijgesloten brochure. Het inschrijfformulier kunt u toezenden per mail. Aanmeldingen worden in volgorde van ontvangst afgehandeld. Voor vragen verwijzen wij u naar het secretariaat, telefoonnummer 030 - 750 98 03.

Bijbehorende documenten

Brochure Conserveren 2019 blok 1  Brochure Conserveren 2019 blok 1 (302.13 KB)
Inschrijfformulier Conserveren 2019 blok 1  Inschrijfformulier Conserveren 2019 blok 1 (945.28 KB)