Nationale Staalbouwdag 13 oktober 2020 º Staalfederatie

Nationale Staalbouwdag 13 oktober 2020
Dinsdag, 13 oktober 2020

De Nationale Staalbouwdag is hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de bouwprofessionals die het voor het zeggen hebben bij:
ingenieurs- en architectenbureaus, staalconstructiebedrijven, bouwondernemingen, professionele opdrachtgevers, producenten en toeleveranciers, overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen.
Ook dit jaar verwelkomt de Nationale Staalbouwdag een groot aantal bezoekers uit de nationale (staal)bouw.

Voor iedereen die – in beroep of studie – betrokken is bij het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal is dit hét jaarlijkse event om frisse kennis en inzichten op te doen over de belangrijke actuele thema’s, trends en ontwikkelingen. Daarnaast is dit dé dag om bij te praten met alle bekende relaties uit de (staal)bouw en nieuwe relaties aan te knopen.
De organisatie is in handen van Bouwen met Staal.