NIEUW! Koninklijke Staalfederatie introduceert de e-learning RVS º Staalfederatie

NIEUW! Koninklijke Staalfederatie introduceert de e-learning RVS
Zaterdag, 29 februari 2020

Learn anywhere learn anytime

De commissie opleidingen van de Koninklijke Staalfederatie is verheugd over de introductie van de e-learning rvs. Dit betekent dat de succesvolle cursus basisvaardigheden rvs naast de klassikale uitvoering ook een e-learning versie kent. Starten met de cursus wanneer u wilt en het tempo aanpassen aan uw eigen persoonlijke planning en agenda. Dat hiermee reistijd en reiskosten bespaard worden, is duidelijk. Allemaal mogelijk met de e-learning rvs.

De inhoud van de cursus is identiek aan de klassikale cursus.

Hoofdstuk 1 t/m 3
Wat is roestvast staal en het ontstaan van roestvast staal en de metallurgische opbouw, de invloed van legeringselementen, typen roestvast staal, mechanische eigenschappen en begrippen, vervormen en corrosie, (internationale) normeringen van roestvast staal.

Hoofdstuk 4 t/m 7
Lassen van austenitisch en duplex roestvast staal, ongelijksoortige verbindingen, soorten corrosie en corrosievorming, bewerkingen van roestvast staal en oppervlaktebehandelingen van roestvast staal.

Hoofdstuk 8 t/m 11
Beproevingen, certificering, opslag, transport en onderhoud, prijsopbouw en producten van roestvast staal.

Tijdens het volgen van de training kunt u per e-mail vragen stellen en nadere uitleg vragen aan de docent. Na hoofdstuk 11 wordt de e-learning afgesloten met een eindtoets. Na succesvolle afronding van de gehele cursus ontvangt u een certificaat.

€ 450,00 voor Staalfederatie leden. € 650,00 voor niet-Staalfederatie leden.
Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Staalfederatie secretariaat
@ info@staalfederatie.nl

Brochure rvs 2019 e-learning  Brochure rvs 2019 e-learning (166.08 KB)
Brochure rvs 2019 e-learning inschrijfformulier cursist  Brochure rvs 2019 e-learning inschrijfformulier cursist (435.56 KB)