Staalfederatie cursisten brengen bezoek aan TATASteel in IJmuiden º Staalfederatie

Staalfederatie cursisten brengen bezoek aan TATASteel in IJmuiden
Maandag, 06 november 2017

Iedereen die in 2017 een of meerdere cursussen van de Staalfederatie heeft gevolg wordt uitgenodigd voor een exclusief bezoek aan TATAsteel in IJmuiden. Cursisten ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging, die niet overdraagbaar is. Nadere informatie bij Yvonne Wiersma.

Het programma is als volgt:

13.00 • Ontvangst in de foyer met koffie/thee uit automaten (zelfbediening)
13.15 • Inleiding Tata Steel door IJmuiden Visits

Film Staal
Uitleg over en uitreiken van PBMen (helm, jas en oordopjes)

14.00 • Rondrit en bezoek enkele installaties

16.00 • Retour CCD en inleveren PBMen

16.10 • Arrangement met gastvrouw en Kwekkeboom borrelhappen
16.30 • Einde bezoek

Bij Tata Steel is een registratieprocedure van kracht. Alle bezoekers die het terrein op gaan moeten geregistreerd worden. Dit om bij calamiteiten te weten wie zich in de bus/op het terrein bevinden. Er moet een registratielijst ingevuld worden met de gegevens van de bezoekers.

De cursisten worden gevraagd om uiterlijk 20 oktober de volgende gegevens te verstrekken:
• geboortedatum
• woonadres met huisnummer en woonplaats
• nummer identiteitsbewijs (niet Burgerservicenummer)
Tevens dien je op de dag zelf een geldig ID-bewijs (paspoort of rijbewijs) bij je te dragen.

Tot ziens op maandagmiddag 6 november.