Staalfederatie overleg met Samenwerkende Nederlandse Staalbouw nieuwe datum º Staalfederatie

Staalfederatie overleg met Samenwerkende Nederlandse Staalbouw nieuwe datum
Dinsdag, 23 juni 2020

Het regulier overleg Koninklijke Staalfederatie / Samenwerkende Nederlandse Staalbouw op dinsdag 31 maart is geannuleerd in verband met de maatregelen die zijn getroffen rondom het Coronavirus.

Het volgende regulier overleg staat al gepland in de agenda’s op dinsdag 23 juni om 15.00 uur. Deze houden we vooralsnog aan.
Hopelijk met onderstaand programma en locatie.

Uitnodiging voor het regulier SFN - SNS overleg op dinsdag 31 maart 2020 van 15.00 uur tot 18.00 uur met aansluitend diner. We hebben een inspirerende locatie uitgekozen: Bouwdeel D, het kantoor van het gerenommeerde architectenbureau Cepezed.

D staat voor Demontabel.
Cepezed is toonaangevend als het gaat om circulaire en duurzame, demontabele ontwerpen en hebben deze ook in een aantal voorbeeld projecten toegepast.
Het kantoorgebouw wordt geheel demontabel opgetrokken uit een geprefabriceerde staalconstructie en eveneens geprefabriceerde houten vloeren van LVL-elementen. Een heel mooi voorbeeld van de toepassing staal met hout.

Jan Pesman zal een inspirerend verhaal doen met zijn visie vanuit de opdrachtgeverskant over duurzaam bouwen, circulariteit en demontabele toepassingen. Daarna krijgen we een korte rondleiding.
Hier liggen heel veel kansen voor ons als materiaal en staalbouw!

Aansluitend eten we een hapje bij Sevenhills op loopafstand van het Cepezed kantoor.
Graag hiervoor aanmelden i.v.m. reservering.

Reisinfo en parkeren
CEPEZED kantoor Bouwdeel D, Ezelsveldlaan 61, Delft

Het is uitstekend bereikbaar met auto en het openbaar vervoer. Parkeren bij Zuidpoortgarage, Zuidwal 14, Delft
We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten op 31 maart a.s.

Mede namens Rob Greve,
Met vriendelijke groet,