Staalfederatie staalgolfdag voor leden en genodigden º Staalfederatie

Staalfederatie staalgolfdag voor leden en genodigden
Vrijdag, 14 september 2018

Voor maar liefst de 31e keer strijdt staal minnend Nederland om de Staalfederatie Golftrofee

We zijn te gast bij Golf- en Businessclub De Scherpenbergh in Lieren, gelegen in de glooiende bosrijke Veluwse natuur.

U en uw (zaken)partner worden van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse Staalfederatie golfevent. Het staat u ook vrij om meerdere gasten uit te nodigen om samen een flight te vormen.

Keuze genoeg; voor elk wat wils!
Golfers kunnen hun hart ophalen op de mooie golfbaan De Scherpenbergh waarbij de wedstrijd gaat over 18 holes. Op verzoek is een ronde over 9 holes ook mogelijk.

Golft u niet en u wilt het wel graag leren dan is een Basis Clinic dé uitkomst. Onder leiding van een golfprofessional maakt u kennis met een aantal golftechnieken, waarbij het wedstrijdelement ook zeker niet ontbreekt.

Hebt u al enige Clinic ervaring? Neem dan deel aan de Master Clinic. Hierbij wordt minder aandacht besteed aan de techniek en meer aan het spelen van par 3 en 4 holes. Op het golfcomplex is er de Berkenbaan, bestaande uit par 3 en 4 holes. Ook de Master Clinic wordt afgesloten met een onderlinge wedstrijd.

Op 14 september a.s. is iedere deelnemer een winnaar!

Programma voor alle deelnemers
11.00 – 12.00 Ontvangst en mogelijkheid tot inslaan
12.00 – 17.00 Aanvang wedstrijd vanaf hole 1 en hole 10 en Start Basis & Master Clinic
12.30 – 13.00 Ronddelen lunchpakket
14.30 – 15.00 Baancatering
17.30 – 19.00 Borrel, gelegenheid tot omkleden en Golf Challenge vanaf het terras
19.00 – 21.00 Gezamenlijk diner en prijsuitreiking

Eigen bijdrage
Voor uw deelname vragen wij een bijdrage van € 150,00 per persoon, excl. btw.
Bij annulering na 2 september 2018 blijft deze bijdrage verschuldigd.

Aanmelden
Aan- en afmelden is hier mogelijk of stuur een mail naar info@staalfederatie.nl.
Tot 14 september in Lieren.

U kunt deze middag - samen met uw (zaken)partner - genieten van een 18 holes ronde of een professionele clinic. Lunch, drankjes, hapjes, diner en prijzentafel worden geregeld en er is voldoende tijd voor intercollegiale contacten.

Vragen? Neem dan contact op met het secretariaat: info@staalfederatie.nl.