Week van de Oppervlakte Technologie dag 3 º Staalfederatie

Week van de Oppervlakte Technologie dag 3
Donderdag, 15 november 2018

Week van de Oppervlakte Technologie 2018; Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

U wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oppervlaktetechnologie. Zien hoe processen en bewerkingen efficiënter, beter of gemakkelijker kunnen. Welke behandelmethoden de markt gaan veroveren. Welke productinnovaties hun intrede hebben gedaan. U vindt het op SURFACE Campus, het meest inspirerende vakevent voor oppervlaktetechnologie.

Kom met uw ondernemersvraagstuk, applicatie-uitdaging of gebruikersbehoefte naar SURFACE Campus en laat u inspireren door de laatste innovaties. Ontmoet vakgenoten en aanbieders, laat samples testen en ga vol de diepte in bij een van de 75 lezingen. U beleeft het tijdens SURFACE Campus.

Zie voor actuele informatie: www.weekvandeoppervlaktetechnologie.nl of www.surfacecampus.nl

Sector:
Electrochemische en Metallieke Deklagen
Organische Deklagen
Toeleveranciers
Vereniging ION

Data & locatie
SURFACE Campus vindt plaats van 13 tot en met 15 november 2018 in hallen 7, 3 en 4 van de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch.

Het vakevent is gratis toegankelijk.

Dinsdag 13 november: 11.00-18.00 uur
Woensdag 14 november: 11.00-20.00 uur