Branchebarometer van de Staalfederatie º Staalfederatie

Branchebarometer van de Staalfederatie
Maandag, 03 oktober 2016

De uitkomsten van de branchebarometer over September zijn uitzonderlijk goed. Aangetoond is dat de barometer een betrouwbare voorspelling geeft van de uitkomsten van de betreffende maand.
Dit houdt in dat September een goede start is voor de laatste maanden van dit jaar.

Reden temeer om deel te nemen aan de branchebarometer en uw mening te toetsen aan de koplopers.

Mocht u meer gedetailleerde informatie wensen over de diverse elementen van de barometer zoals orders, inkoopprijzen, voorraden, levertijden, bewerkingen, betalingstermijn dan verneemt het bureau van de Staalfederatie dat graag.

Belangstelling en neemt u nog niet deel?
U kunt zich hier aanmelden.
Link: http://fd9.formdesk.com/mhb/abonnee

Handleiding_aanmelding_Branchebarometer_Metaalgroothandel  Handleiding_aanmelding_Branchebarometer_Metaalgroothandel (854 KB)