De Bond voor Materialenkennis º Staalfederatie

De Bond voor Materialenkennis
Woensdag, 30 november 2016

De Bond voor Materialenkennis verwelkomt een nieuwe sectie

De Bond voor Materialenkennis is verheugd een nieuwe sectie te kunnen verwelkomen.
De sectie Carbon Composites is een materiaaltechnologiegroep die zich focust op de kennis en technologie in verband met uit carbon fiber en/of carbon composieten vervaardigde producten. De sectie Carbon Composites richt zich daarbij op toepassingen, de verwerking en het testen van deze veelzijdige lichtgewicht-materialen. Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar de ondersteuning van opleidingen, onderzoek en advies in verband met carbon fiber en carbon composieten.

Met de komst van deze nieuwe sectie wordt het bereik van de Bond voor Materialenkennis uitgebreid met deze relatief jonge materialen familie met veel groeipotentieel. Het bestuur hoopt dan ook veel van de bestaande leden van de BvM geïnteresseerd te vinden in een lidmaatschap van deze nieuwe sectie en dat omgekeerd de leden van deze sectie ook aansluiten bij een aantal bestaande secties en geledingen van de BvM.

We heten alvast de leden van de sectie Carbon Composites van harte welkom.

Het bestuur van de Bond voor Materialenkennis en het bestuur van de sectie Carbon Composites nodigen u van harte uit om op 7 december het glas te komen heffen op deze heuglijke gebeurtenis.

Place to be is de beursvloer van Engineering Materials in de evenementenhal Gorinchem. Deze is gratis te bezoeken, maar u moet u wel op de website registeren, voor ontvangst van uw e-ticket.

Tussen 14u30 en 15u30 krijgt u een korte voorstelling van de BvM en de nieuwe sectie met een paar lezingen. Gevolgd door een borrel met volop mogelijkheden tot netwerken. De toegang tot de borrel is gratis. Graag wel aanmelden voor deze borrel via.

Bent u, als BvM lid geïnteresseerd voor aansluiting bij deze nieuwe sectie, of wenst u graag lid te worden van de BvM en van deze of een andere sectie of vereniging, vraag dan hier het lidmaatschapsformulier aan.

Karin van Bakel
Secretariaat Bond voor Materialenkennis