Staalfederatie Nederland º Staalfederatie

e-learning basisvaardigheden staal

Learn anywhere Learn anytime

e-learning voorzijde
De cursus basisvaardigheden staal is nu ook via e-learning te volgen.

Een moderne manier om de kennis over staal te verbreden.

Thuis of op het werk of waar u ook wilt studeren en op tijden die u het beste uitkomen.

U hebt 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot de leeromgeving. Dankzij e-learning hoeft u minder te reizen om deel te nemen.

Hebt u tijdens het volgen van de cursus vragen over de lesstof? Deze kunt u dan stellen aan de docenten.

Vraag hier de e-learning brochure aan of klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Staalpromotie films in samenwerking met SBS6

Eind februari en begin maart 2017 heeft SBS 6 in het televisieprogramma Bouwen aan de Toekomst drie korte videoproducties uitgezonden over staal als duurzaam en milieusparend bouwmateriaal. De films, gemaakt in opdracht van Staalfederatie Nederland, presenteren de bewezen mogelijkheden van recycling en hergebruik van staal aan de hand van actuele bouwprojecten en interviews met de betrokken opdrachtgevers en ontwerpers.

De drie films zijn ook op YouTube gepubliceerd. De links naar de precieze plaatsingen en korte toelichtende info is op een (vaste) pagina van de website duurzaaminstaal geplaatst, onder de button ‘video’s’ in de donkerblauwe navigatiebalk bovenin.
Klik hier voor de directe link naar die pagina.
Als u dan toch op de website bent van www.duurzaaminstaal.nl, kijk daar dan eens rond. Het is de moeite waard.

Staalfederatie neemt het voortouw met e-learning

Lees verder in de Nehemspiration uitgave november 2016 (bijgevoegd).

e-learning cursus staal brochure  e-learning cursus staal brochure (7.36 MB)
e-learning cursus staal inschrijfformulier  e-learning cursus staal inschrijfformulier (1.11 MB)
Nehemspiration Magazine uitgave november 2016_artikel Yvonne Wiersma  Nehemspiration Magazine uitgave november 2016_artikel Yvonne Wiersma (135.67 KB)