Arcus Nederland BV º Staalfederatie

Arcus
Bedrijfsgegevens

Arcus Nederland BV

Nijverheidstraat 4

3316 AP Dordrecht

T. 078-6483648

I. https://arcuseurope.com/

E. sales@arcus.nl


Arcus Nederland BV

Over Arcus…

Arcus is ruim een kwart eeuw gespecialiseerd in het leveren van roestvast

stalen buizen, flenzen en fittingen. Onze producten worden voornamelijk gebruikt in technische installaties die nodig zijn voor de productie, verwerking, opslag en de distributie van onder andere gassen en chemicaliën.

Actief in vele sectoren…

Ons bedrijf is in talloze industriële sectoren actief zoals de olie- en gasverwerkende industrie, de chemische industrie, de offshore en de scheepsbouw. Ook ingenieursbureaus en bedrijven in de procesindustrie, zoals installateurs en piping contractors, behoren tot onze vaste afnemers.

Kennis als grondslag…

Arcus onderscheidt zich door een sterke kennispositie op het gebied van materialen en toepassingen en de klantspecifieke gebruiks- en verwerkingseisen daarvan. Door gebruik te maken van zowel onze als uw knowhow creëren we direct toepasbare producten en houden we de productiekosten laag.

Specialist voorraadbeheer…

Arcus beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk van leveranciers. Door dit netwerk zijn we in staat grote voorraden buizen, flenzen en fittingen te voeren in velerlei vormen en diameters. Het in voorraad houden van een groot assortiment van producten - zowel in de breedte als in de diepte - ondersteunt onze klantgerichte benadering. U heeft uw materiaal immers altijd snel in huis en kunt uw eigen voorraad tot een minimum beperken.
Arcus kiest voor duurzaam ondernemen…

Arcus combineert een goed bedrijfsrendement met bescherming van het milieu en het bevorderen van het welzijn van zijn medewerkers. Door duurzaam ondernemerschap leveren wij een positieve bijdrage aan de maatschappij, besparen we op onze productiekosten en verbeteren we onze concurrentiekracht en ons innovatief vermogen. Een investering waar de maatschappij, onze opdrachtgevers en wijzelf uiteindelijk van profiteren.

Internationaal georiënteerd, regionale service…

Arcus kiest voor de combinatie van internationale productieactiviteiten en de service van lokale specialisten. We maken deel uit van een internationale bedrijvengroep met een productiebedrijf in Duitsland en verschillende verkoopvestigingen in Nederland en België. Juist door te kiezen voor deze werkwijze kan Arcus voor u een krachtige partner zijn met grensoverschrijdende kennis, ervaring en service; een toonaangevende industriële distributeur die doet wat hij belooft.