Europe Steel Center BV º Staalfederatie

Europe Steel Center
Bedrijfsgegevens

Europe Steel Center BV

Oostelijke Randweg 40

4782 PZ Moerdijk

Postbus 47

4780 AA MOERDIJK

T. 0168-334500

I. www.europe-steel-cente..

E. info@europe-steel-ce..


Europe Steel Center BV

BEDRIJFSPRESENTATIE

Europe Steel Center is de handelsnaam van Kröger Staal B.V. en BV Snijwerk te Moerdijk. Reeds 50 jaar zijn zij een belangrijke speler op de (Inter-)nationale staalmarkt.

Kröger Staal

Heeft een eigen voorraad van 25.000 ton en levert wereldwijd o.a. aan de Offshore,- Scheeps-, Trailer, Apparaten- en Constructiebouw. De staalplaten hebben een lengte variërend t/m 14000mm - t/m 3000mm breed en 300mm dik. Door een goede samenwerking met West-Europese Walswerken levert zij de beste kwaliteit en voldoet het materiaal aan de hedendaagse strenge eisen. Het materiaal wordt met een 3.1 en /of 3.2 attest geleverd , bv. LRS, DNV, of ABS (onafhankelijke instantie).

BV Snijwerk

Levert al het staal “op maat”. Met een machinepark van 9 snij-brandmachine’s wordt het staal o.a. Laser, Autogeen, Plasma, of zelfs Plasma onder water gesneden. BV Snijwerk beschikt over een Laserstraat van 65 meter, een Plasmastraat van 80 meter, en een Autogeenstraat van 70 meter. Doordat Snijwerk constant investeert in de nieuwste machines en technologieën loopt zij ver vooruit binnen haar vakgebied. Staal snijden is geen koud kunstje en soms acteren op het scherpst van de snede. I.c.m. een hightech robot worden complexe verjongingen / afschuiningen moeiteloos aangebracht. Een aantal snij-brandmachine’s kunnen tijdens het snijproces meteen de afschuiningen aanbrengen, waardoor een zeer korte levertijd wordt gerealiseerd. Verder heeft Europe Steel Center een uniek concept onder haar dak, waarbij diverse bewerkingen plaatsvinden op de geautomatiseerde rollenbaan van 120 meter lang. Materiaal wordt geslepen, daarna gestraald (indien gewenst) en aanvullend gericht. Het gehele bedrijf is DNV gecertificeerd en beschikt ook over een eigen kwaliteitsdienst met een overstempelingsbevoegdheid DNV.

Europe Steel Center mag zich oprecht “number one” in Europe noemen!

Voor meer informatie bezoekt u onze website www.europe-steel-center.com