IJzerleeuw BV º Staalfederatie

IJzerleeuw-1
Bedrijfsgegevens

IJzerleeuw BV

Gasthuisdijk 15

8041 AE Zwolle

Postbus 123

8000 AC

T. 038-4280777

I. www.ijzerleeuw.nl

E. info@ijzerleeuw.nl


IJzerleeuw BV

IJZERLEEUW UW COMPLETE VOORRAAD STAAL

Al in het jaar 1810 was IJzerleeuw, lid van de O. de Leeuw groep, actief onder de naam “in den blauwen saegh”.

Als voorraadhoudend groothandelsbedrijf is B.V. IJzerleeuw uitgegroeid tot een vooraanstaande staaltoeleverancier in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

IJzerleeuw levert een uitgebreid assortiment stafstaal, balkstaal, ronde- en profielbuizen, platen, betonstaal, bouwstaalmatten, koudgewalste profielen, blank en speciaalstaal.
Wij leveren aan staalconstructiebedrijven, machinefabrieken en apparatenbouwers, bouwbedrijven, carrosserie- en trailerbouw, landbouwmechanisatiebedrijven, plaatverwerkende industrie alsmede smederijen.

FLEXIBEL INSPELEN OP KLANTWENSEN

Het klantenbestand van IJzerleeuw loopt uiteen van de grote metaalverwerkende industrie tot de ambachtelijke siersmid. Deze variatie brengt wisselende behoeftepatronen met zich mee. Grote en kleine opdrachten. Leveringen op handelslengte of (verstek) gezaagd. In onbewerkte uitvoering of gestraald en geconserveerd. Platen in pakket of per stuk. Buizen in bundels of per lengte. Het kan allemaal bij IJzerleeuw.

Met flexibel ingestelde medewerkers, ondersteund door geavanceerde automatisering, speelt IJzerleeuw in op alle wensen van iedere klant, groot of klein.

Voor het voorraadassortiment geldt: vandaag besteld, morgen geleverd. Het brede en diepe assortiment van IJzerleeuw stelt afnemers in staat hun investeringen in voorraden en magazijnen tot een minimum te beperken.

FLEXIBELE LOGISTIEK

IJzerleeuw kent een perfect verzorgde interne logistiek. Alle materialen liggen overdekt en geconditioneerd opgeslagen. Onze kwaliteitszorg begint met het zorgvuldig lossen en laden met behulp van modern materieel.

IJzerleeuw schenkt buitengewoon veel aandacht en zorg aan elke order. De vaste routechauffeurs kennen de adressen en zijn het verlengstuk van het bedrijf. Alle vrachtwagens zijn voorzien van een autokraan en zeil of huif, waardoor ons klimaat geen invloed heeft op de kwaliteit van de producten. Hierdoor lost de chauffeur uw materialen droog en op de goede plek. Het wagenpark is zodanig, van bakauto tot 24 meter transport, dat zowel kleine als grote orders efficiënt uitgeleverd worden.

VERTROUWEN IS DOORSLAGGEVEND

IJzerleeuw-medewerkers verstaan hun vak maar vooral hun klanten. Door de persoonlijke en klantgerichte aanpak zijn verkoop- en magazijnmedewerkers op de hoogte van uw specifieke wensen. Bij de keuze van een leverancier speelt U graag op zeker. Vertrouwen speelt daarbij een doorslaggevende rol. Veel van onze klanten vertrouwen dan ook al generaties lang op de zorg en aandacht van IJzerleeuw.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

IJzerleeuw staat midden in de markt en met beide benen op de grond. Ze beseft daardoor maar al te goed dat wat vandaag nog succesvol is, morgen al weer achterhaald kan zijn. Voortdurend is IJzerleeuw daarom bezig haar prestaties te toetsen aan wensen uit de markt. Om de dienstverlening optimaal te houden wordt voortdurend geïnvesteerd in opleiding van medewerkers en verbetering van de bedrijfsprocessen.

Als lid van de O. de Leeuw-groep heeft IJzerleeuw een brede marktoriëntatie en een sterke inkooppositie. In samenwerking met klanten, verkopers en inkopers worden productassortimenten en de dienstverlening geoptimaliseerd.

En daardoor blijft IJzerleeuw ook in de toekomst “ UW COMPLETE VOORRAAD STAAL”.