Teham Pongers BV º Staalfederatie

Teham prongers banner
Bedrijfsgegevens

Teham Pongers BV

Diamantstraat 13

7554 TA Hengelo Ov

Postbus 318

7550 AH Hengelo

T. 074-2915502

I. www.teham-pongers.nl

E. verkoop@teham-ponger..


Teham Pongers BV

Wie zijn wij?

Teham Pongers is een regionaal opererende staalgroothandel, die in 1973 ontstaan is uit een fusie tussen Teham in Enschede (1963) en Pongers Buizenhandel te Wierden (1965). Na de uitbreiding en overname in 1991 door de O. de Leeuw groep uit Zwolle, is het one stop shopping concept als totaal leverancier voor de regio ons handelsmerk geworden. Omdat onze verkoopmedewerkers op de binnendienst actief zijn, maar ook onze afnemers bezoeken, bent u verzekerd van korte communicatielijnen en worden uw wensen probleemloos vertaald naar acties voor de binnendienst en de logistieke medewerkers. Wij kennen uw bedrijfskritische processen en stellen ons daarop in. Als rasechte Twentse onderneming spreken en verstaan wij uw taal. Door onze flexibele instelling met de mentaliteit van betrouwbaar, degelijk en eerlijk, groeit nog steeds het aantal afnemers in ons verzorgingsgebied. Door het op voorraad nemen van klant specifieke materialen, kwaliteiten of afmetingen vervullen wij uw voorraad / magazijnfunctie. Met de zekerheid dat op maat en op tijd geleverd wordt, kunt u uw voorraden laag houden, dus minder kapitaalbeslag. Met vrachtwagens voorzien van huif (voor droog transport), eigen kraan en met vaste chauffeurs die de weg weten naar- en binnen uw bedrijf, zorgen wij er voor dat uw medewerkers aan het werk kunnen blijven, wij bezorgen de materialen op de plek, als u ons zegt waar en hoe u het gelost wil hebben. En dat bijna zonder nalevering en altijd op één auto, of u nu balken, rvs, stafstaal of profielbuizen heeft besteld.

In welke vakgebieden is Teham Pongers BV actief?

Onze afnemers vinden wij bij machinefabrieken, Agro industrie en constructiebedrijven, de bouw, plaatverwerkende industrie en aan toeleveringsbedrijven voor de automobiel industrie.

Waarom Teham Pongers?

Omdat wij een regionaal opererende staalgroothandel zijn, die zijn klanten verstaat, met een breed pakket en een ijzersterke service, snelle leveringen en een zeer gemotiveerd team op verkoop en in het magazijn, die er voor zorgen dat u de juiste partner heeft gekozen.

Voor meer informatie:

Neem contact op met onze verkopers
Telefoonnummer: 074-2915502
Faxnummer: 074-2912162
E-mail: verkoop@teham-pongers.nl