Garfield Aluminium B.V. (Schiedam) º Staalfederatie

Garfield logo
Bedrijfsgegevens

Garfield Aluminium B.V. (Schiedam)

´s-Gravelandseweg 244

3125 BK Schiedam

Postbus 4052

3102 GB Schiedam

T. 010-2382888

I. www.garfield.nl

E. Schiedam@garfield.nl


Garfield Aluminium B.V. (Schiedam)

Garfield, meer dan Aluminium

Garfield Aluminium is opgericht in 1973 als leverancier van aluminium band. De oprichters van het Rotterdamse bedrijf zagen daarmee een gat in de markt, daar de fabrikanten alleen maar minimale walseenheden wilden leveren. Het band is er nog steeds, maar de specialiteit zit hem in producten afgestemd op de verschillende marktsegmenten waarin Garfield Aluminium in de loop der tijd actief is geworden.
Dat is waar Garfield Aluminium een sterke partner in is en met zijn brede service zich onderscheidt in de markt. Naast het leveren van een groot assortiment producten uit voorraad is het ook mogelijk om orders klant specifiek te produceren. Het servicecentrum, dat sinds 1996 in Schiedam is geïntegreerd, heeft vele mogelijkheden om maatwerk uit te voeren. De bewerkingen zijn onder andere knippen, zetten, ponsen en lassen. Wij zijn VMRG partner en leveren volgens de VMRG-kwaliteitseisen en adviezen.

Binnen welk vakgebied is Garfield Aluminium actief?

De afgelopen 40 jaar zijn er vele andere marktsegmenten aangeboord voor aluminium halffabricaten. Inmiddels is er uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd binnen de machine-, façade- en silobouw tot constructie-, lichtreclame- en isolatietoepassingen.
Naast aluminium levert Garfield inmiddels ook RVS, Sendzimir, Aluzink, koper, messing en brons uit voorraad. Als multimetal leverancier is Garfield ervan overtuigd haar klanten zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Garfield advertentie 2

Verkopen begint met bekend maken wie je bent en wat je kunt bieden. Als je naar de website gaat van Garfield Aluminium valt op dat deze overzichtelijk en toegankelijk is. Het is soms een onderschat medium, maar niet bij Garfield Aluminium. Niet alleen krijgen de partijen die contact zoeken zo een gevoel bij het bedrijf, ze moeten er ook alle relevante informatie op vinden zonder verstrikt te raken in ellenlange verhalen, filmpjes en vragenlijsten.
Die eerste indruk is belangrijk. Garfield Aluminium gaat met de tijd mee en wil dat ook tot uitdrukking brengen in haar gezicht naar buiten.

Er is altijd een aantal facetten waarom iemand juist bij dat ene bedrijf koopt. Eén ervan is een goede communicatie. Bij Garfield Aluminium vindt men het belangrijk om goed te luisteren naar de klant - en naar haar leveranciers, want die zijn net zo belangrijk – en om continuïteit te laten zien. Klanten krijgen is één, maar ze daarna ook behouden, is twee. De klant moet het gevoel hebben dat hij er toe doet. Daar gaat het in essentie om. Ondanks alle digitale hulpmiddelen blijft de fysieke benadering en de communicatie van persoon tot persoon uiterst belangrijk. Tijd voor elkaar maken en zorgen voor een goed gevoel. Daarin wil Garfield zich onderscheiden.

Voor meer informatie:
Neem contact op met Leon van IJzerloo
T 010-2382888
@ lijzerloo@garfield.nl