CORONA informatiepunt º Staalfederatie

CORONA informatiepunt
Dinsdag, 01 september 2020

Vanaf begin maart hebben wij u op deze plek steeds een update gegeven van publicaties over dit onderwerp afkomstig van een aantal landelijke en overheidsinstanties die u continu over dit onderwerp kunnen informeren en hulp bieden bij diverse corona gerelateerde vragen. Het doel was het zoeken in het corona doolhof van u over te nemen. Nu de meest relevante informatie terug te vinden is op de website van de Rijksoverheid verwijzen wij u daar graag naar, zodat u altijd beschikt over de meest recente informatie. Hebt u aanvullingen hierop of zakelijke vragen die betrekking hebben op het coronavirus, dan ontvangen wij de informatie graag. Wij hebben niet op alle vragen een antwoord, maar als de vragen beter in zicht zijn, dan kunnen we daar beter op inspelen. Bestuur en bureau wensen u het allerbeste toe in goede gezondheid in deze uitdagende tijden.

Rijksoverheid

Dossiers:
Reizen en op vakantie gaan
Ondernemers en bedrijven
Zorg nodig of zorg geven
Voor ouders, kinderopvang, scholieren of studenten
Verkeer, openbaar vervoer en grensstreek
Werknemers
Coronavirus en dagelijks leven
Testen op coronavirus
De Nederlandse maatregelen
Coronavirus; beeld en video
Officiële stukken

Protocollen voor de anderhalvemetersamenleving

Bekijk welke protocollen op jouw situatie van toepassing zijn en hoe ze in de praktijk worden toegepast.

Kamer van koophandel coronaloket

Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

FME

VNO-NV