Koninklijke Staalfederatie verwelkomt nieuwe leden!

8 september 2021

Per 1 juli 2021 mag de Staalfederatie: Metaalketen Hengelo, Hulsbosch B.V. & SSi Steel Solutions International als nieuwe leden aan de vereniging toevoegen.
Daar zijn we uiteraard heel blij mee en trots op! We heten jullie van harte welkom en hopen jullie graag te ontmoeten tijdens een van onze bijeenkomsten.

Metaalketen Hengelo

Metaalketen Hengelo is specialist in non-ferro metalen halffabricaten en is o.a. groothandel in aluminium, koper, RVS, metaal en messing. Naast de verenigingsactiviteiten is het cluster industrie het aangewezen platform om deel te nemen. Metaalketen Hengelo gaat samen met de Staalfederatie de verkenning aan om de Staalfederatie Regiokamer Oost in te richten.

Hulsbosch B.V.

We mogen wederom een nieuw lidbedrijf verwelkomen! Hulsbosch B.V. is van huis uit een Bredase groothandel met een breed assortiment en een sterke marktpositie in Zuid-West Nederland.

Hulsbosch zal actief gaan deelnemen aan de activiteiten van het cluster bouw. Samen met o.a. Maasstaal zal Hulsbosch de Regiokamer zuid gaan inrichten. In deze regiokamer kunnen regionale thema’s met de gehele keten worden opgepakt. > Lees meer

SSi Steel Solutions International

SSi Steel Solutions International is onlangs toegetreden als nieuw lid! SSi Steel Solutions international is een high-end staalsnijbedrijf, dat gespecialiseerd is in staalsnijwerk tot 500 mm met hoge kwaliteitseisen. Hun producten, halffabricaten en totaaloplossingen zijn onder meer te vinden in de scheepsbouw, bruggenbouw, offshore, machine- en apparatenbouw, kranenbouw en trailerbouw.

Naast de vele activiteiten van de Staalfederatie zal SSi Steel Solutions international actief deelnemen aan het cluster kwartoplaten. > Lees meer