Samen op weg naar STERK werkgeverschap – STERK Event 20 april as

28 maart 2023

STERK werkgeverschap

Vandaag de dag hebben veel organisaties te maken met diverse uitdagingen, waaronder de volgende twee: het personeelstekort en een gebrek aan duurzame inzetbaarheid. Hoe zorgen we ervoor dat we meer nieuwe medewerkers kunnen vinden, binden en behouden? Carolien van Blitterswijk, programmamanager STERK werkgeverschap, informeert je over het STERK-model en waarom het belangrijk is om hier nu mee aan de slag te gaan.

STERK werkgeverschap
STERK werkgeverschap staat voor Samenwerking, Talentontwikkeling, Erkenning, Ruimte en Kracht. Vijf belangrijke knoppen waaraan je kunt draaien om aantrekkelijker te worden als werkgever. En dat is nu van groot belang: je wilt nieuwe mensen aantrekken, medewerkers vasthouden en ook toekomstbestendig maken door ontwikkeling.
Doe de krachtmeting en krijg direct concrete tips en handvatten om met STERK werkgeverschap aan de slag te gaan*).

STERK event

Pak nu direct door en meld je kosteloos aan voor het STERK event op 20 april 2023. Uitgenodigd zijn alle HR-managers en -professionals uit de lijn en het advies is om iemand uit de lijn (MT/directie) mee te nemen. Dit helpt om daadwerkelijk stappen te kunnen zetten. Nodig dus ook je collega uit om zich aan te melden.

 

*) Heb je geen ledenlogin van FME? Geen probleem. Om de STERK werkgeverschap scan in te kunnen vullen vragen we je jouw gegevens in te vullen zodat we het resultaat van de scan kunnen toesturen. Na het invullen van je gegevens kun je verder met de scan.